• Aantrekkelijkste businesscase

  Door salderen voor kleinverbruikers wordt de businesscase voor zonne-energie veel aantrekkelijker

 • Lagere woonlasten voor huurders

  Door de hogere opbrengst kunnen huurders meer meeprofiteren van de zonne-energie installatie

 • Flexibel abonnement voor zonnestroom

  Huurders kunnen op ieder moment naar eigen wens de hoeveelheid te leveren zonnestroom bijstellen

 • Online beheer & dashboard voor huurders

  Corporaties zijn in staat de installatie te monitoren en beheren. Huurders krijgen inzage in hun individuele stroomlevering.

Aantrekkelijkste businesscase door salderen voor kleinverbruikers


Wilt u kostenneutraal uw vastgoed verduurzamen én de woonlasten van uw huurders verlagen? Wij maken het mogelijk. Met het Solar Smart Grid bent u verzekerd van een optimaal financieel rendement op uw investering in zonne-energie. Dit wordt gerealiseerd doordat u in aanmerking komt voor de regeling “salderen voor kleinverbruikers”. Met deze regeling verdient u het maximale tarief per kWh waardoor het financiële resultaat aanzienlijk beter is in vergelijking met alternatieve regelingen. De regeling is eenvoudig, toegankelijk en kent geen administratieve moeilijkheden.

Flexibel abonnement voor bewoners


Bewoners meekrijgen in uw duurzame ambities was nog nooit zo gemakkelijk! Doordat onze slimme stroomverdeler de zonnestroom flexibel verdeelt, kan aan ieders individuele wensen worden voldaan. Door het aanbieden van een “Zonnestroom abonnement” hebben uw huurders de keuzevrijheid om deel te nemen en te bepalen hoeveel zonnestroom zij willen ontvangen. Deze hoeveelheid zonnestroom is vervolgens op ieder moment aan te passen. Hierdoor stelt u de huurder in staat om zijn verbruik af te stemmen op de zonnestroomlevering. Gezamenlijk met uw huurders bouwt u aan de verduurzaming van uw vastgoed. Hierdoor behoren de sociale belemmeringen van verduurzamingsmaatregelen in wooncomplexen tot het verleden.

Online dashboard

Inzicht voor individuele huurders

Iedere deelnemer heeft toegang tot een gepersonaliseerd dashboard. Hier wordt door middel van verschillende grafieken een overzicht gegeven van de geleverde en geproduceerde zonnestroom.

Overzicht voor beheerders

Het dashboard voor beheerders omvat de configuratie van de stroomverdeling en andere functionaliteiten. Deze functies zijn volledig geautomatiseerd, zodat u ontzorgd wordt in uw administratie en bewonerscommunicatie.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contactformulier
Aanmelden op onze nieuwsbrief?