Over Onze Stroomfabriek

Onze Stroomfabriek is de ontwikkelaar en eigenaar van de Solar Smart Grid technologie. Het is onze missie om de energietransitie te versnellen door de daken van de gestapelde bouw te benutten voor zonne-energie. Dit doen we door zonne-energie voor de gestapelde bouw financieel aantrekkelijk te maken én vraag en aanbod onder bewoners op elkaar af te stemmen. Met het inzetten van slimme techniek zorgen we ervoor dat iedere bewoner in een wooncomplex zijn eigen keuzes kan maken over zijn deelname aan een zonne-energie installatie. Op technologisch vlak blijven we innoveren om te anticiperen op wijzigingen in het energielandschap en de behoeftes van onze klanten.

Onze klanten

Een greep uit ons klantenbestand.

Image
Image
Image

Diensten

 • Energieadvies

  Zonne-energie voor de gestapelde bouw, hoe pak je dit aan? Wij kennen het energielandschap voor zonne-energie op de gestapelde bouw als geen ander. Op basis van uw visie en doelstellingen leveren wij praktisch advies over de mogelijkheden met het vastgoedportefeuille.

 • Bewonerscommunicatie

  Aandacht voor de communicatie met bewoners is van essentieel belang bij het realiseren van zonne-energie voor de gestapelde bouw. Wij kunnen assisteren in de bewonerscommunicatie of dit geheel uit handen nemen.

 • Realisatie

  Onze Stroomfabriek is uw partner in het realiseren van slimme zonne-energie installaties. We werken graag samen met onze klanten om projectrisico’s te minimaliseren en zo meer investeringszekerheid te creëren.

 • Onderhoud en beheer

  Onze techniek zorgt voor automatisering in onderhouds- en beheerswerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij onze installaties aanbieden in combinatie met een aantrekkelijk onderhoudscontract.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contactformulier
Aanmelden op onze nieuwsbrief?