• Goedkopere zonnestroom voor huurders

  Samen met uw woningcorporatie zorgt u voor zonnestroom voor het hele wooncomplex

 • Slim investeren voor appartementseigenaren

  Iedere eigenaar maakt individuele keuzes in de aanschaf van zonnepanelen en het te behalen financiële voordeel.

 • Pas zelf uw hoeveelheid zonnestroom aan

  Wenst u toch meer of minder zonnestroom te ontvangen? Met het Solar Smart Grid is dit geen probleem!

 • Marktplaats voor zonnepanelen

  Via de online marktplaats regelen eigenaren zelf hun eigendom van de zonnepanelen en daarmee de stroomverdeling.

Zonne-energie voor iedereen!


Veel huurders en eigenaren die gezamenlijk in een wooncomplex wonen willen meedoen met de zonne-revolutie. Met het Solar Smart Grid is meedoen makkelijk, flexibel, én financieel aantrekkelijk! Onze techniek maakt de businesscase voor zonnepanelen voor wooncomplexen interessant. Nog belangrijker; deelname aan het systeem is niet verplicht! Bewoners hebben de mogelijkheid zelf hun keuze te maken in de hoeveelheid zonnestroom die ze willen te ontvangen. Zo kan iedereen op zijn eigen manier de woonlasten verlagen én bijdragen aan een duurzamere wereld.

Huurders van corporatiewoningen


Huurders van appartementen in corporatiewoningen kunnen nu ook zelf zonnestroom produceren. Hiermee kunnen bewoners genieten van een besparing tot wel 30 EURO per maand. Uw woningcorporatie doet de benodigde investering en levert de bewoners goedkopere duurzame zonnestroom van uw eigen dak. Hierdoor profiteren de bewoners van de lagere woonlasten. Als bewoner bepaalt u zelf hoeveel kWh zonnestroom u wenst te ontvangen. Wilt u samen met uw corporatie zonnepanelen laten plaatsen op uw wooncomplex? Meld u dan nu aan.

Aanmelden

Appartementseigenaren


Bij meerdere eigenaren onder een dak is er veelal sprake van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Wij zijn van mening dat het van belang is om alle leden van de VvE achter een plan te krijgen om zonnepanelen te plaatsen op het wooncomplex. Het Solar Smart Grid biedt de mogelijkheid om iedere eigenaar zelf te laten kiezen in de aanschaf van zonnepanelen. Dit biedt aanzienlijke voordelen in de besluitvorming. Deelname wordt daarmee een mogelijkheid maar is zeker niet verplicht. In het geval van verhuizingen of wijzigingen in het energieverbruik biedt het online dashboard uitkomst. Hier kunnen deelnemers gemakkelijk hun zonnepanelen aan elkaar doorverkopen. De stroomverdeling wordt vervolgens automatisch bijgesteld. Heeft u interesse in zonne-energie met het Solar Smart Grid voor uw wooncomplex? Meld u dan nu aan.

Aanmelden

Blijft u graag op de hoogte van ons laatste nieuws?

Inschrijven nieuwsbrief